Logo

Mors Chokoladekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
200 g sukker
2 æg
175 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
3 spsk gammeldags kakaopulver
1 dl mælk
Evt. hasselnødder eller mørk chokolade (over 70%)
 
Tænd ovnen på 175°C. smelt smørret i en gryde, det må IKKE blive brunt.
Pisk sukker og æg sammen i en skål, det skal piskes rigtig godt, herefter tilsættes smørret og der piskes igen.
Tilsæt hvedemel, vanilje og bagepulver, pisk igen.
Kom kakaopulveret i og rør først forsigtigt rundt med skeen så det bliver blandet grundigt, mælken røres i og nu kan man efter smag og ønske, tilsætte hasselnødder eller hakket mørk chokolade, kagen er dog også lækker uden.
Smør en passende form og hæld dejen op, kagen bages i cirka en halv time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spelt-focacciaEt lækkert, italiensk brød til snack og som tilbehør til supper, gryderetter og salater....
• Honningkage fra Thy En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tanjas banankageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær sneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os