Logo

Mors lækre æbleskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
3 1/2 dl mælk eller fløde
250 g hvedemel
175 g smeltet margarine
25 g sukker
En lille smule salt

Mælk og hvedemel blandes, æggeblommerne piskes i.

Margarinen smeltes og afkøles, og blandes i sammen med salt og sukker. Æggehviderne piskes og blandes/vendes i.

Herefter er dejen klar til bagning.
Serveres med sukker, flormelis og syltetøj.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Speltboller med squash og gulerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honninghjerter -Bagerens opskriftHonningkager stammer oprindeligt fra Christiiansfeld i Sønderjylland. I dag spises de...
• Sønderjyske fastelavnsboller med syltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os