Logo

Nem og saftig chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
200 g sukker
2 æg
150 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
3 lidt store spsk kakao
11/4 dl kaffefløde

De rører smør og sukker blødt og pisker heri æggene et ad gangen, hvorefter hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kakao blandes i skiftevis med den kolde fløde.
Rør dejen hurtig sammen med en ske, ikke med maskine, hæld den over i en velsmurt form, der er drysset med rasp, og formen skal rumme ca. 1 ½ liter.
Bager på en rist på nederste rille ved knap 200°C i 50-55 minutter. Prøv med en strikkepind, om kagen er bagt.
Den afsvaler lidt i formen og vendes derefter ud på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her