Logo

Nissestøvle - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gaveide  til børn og livsnydere - julebag til at fylde i

Gaveide  til livsnydere - julebag til at fylde i

 

25 g gær

500 g hvedemel

sødemiddel svarende til 25 g sukker

½ tsk stødt nellike

¼ tsk stødt ingefær

1¼ tsk stødt kanel

3 spsk olivenolie

1 æg

margarine

*

A. Opløs gæren i 2½ dl lunkent vand.

Ælt det med mel, sukker, krydderier, olivenolie og æg og lad dejen hæve tildækket i 1 time.

 

B. Rul dejen ud og skær to støvler ud med en længde på 26 cm.

Smør et stykke sammenrullet bagepapir med margarine, læg rullen på langs på det ene støvleskaft og læg det andet støvleskaft over.

Tryk kanterne til.

 

C. Bag støvlen ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 25 min.

Fjern papiret, lad støvlen køle af og fyld den med bagværk.

Madopskrift billede  Madopskrift billede Bag nissesko, hvis støvle er for svær.

I alt (u/bagværk) 10957/2615 kJ/kcal. 63 g protein. 64 g fedt. 414 g kulh. 12 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her