Logo

Nobisbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
15 g gær
3 dl lunkent vand
1 1/2 tsk salt
100 g grahamsmel
350 g hvedemel

Gæren udrøres i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 2 timer
Dejen slåes ned og trilles til en pølse, ca. 50 cm. .
Formes til en ring, som ridses på tværs og lægges på plade.
Efterhæver ca. 1 1/2 time.
Pensles med vand.
Bagetid 10 minutter ved 275°C.
Ovnen slukkes, og brødet står i den slukkede ovn 20-25 minutter.
I gasovn bages brødet 15 minutter ved 250°C, og står i den slukkede
ovn 20-25°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julehorn med safranEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kir cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os