Logo

Nobisbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
15 g gær
3 dl lunkent vand
1 ½ tsk salt
100 g grahamsmel
350 g hvedemel

Gæren udrøres i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 2 timer
Dejen slåes ned og trilles til en pølse, ca. 50 cm. .
Formes til en ring, som ridses på tværs og lægges på plade.
Efterhæver ca. 1 ½ time.
Pensles med vand.
Bagetid 10 minutter ved 275°C.
Ovnen slukkes, og brødet står i den slukkede ovn 20-25 minutter.
I gasovn bages brødet 15 minutter ved 250°C, og står i den slukkede
ovn 20-25°C.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her