Logo

Noras horn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g smør
250 g hvedemel
25 g gær
1 dl mælk
 
Smuldr smørret i melet, rør gæren ud i mælken.
Bland gærvæden i melet sammen med en tsk groft salt.
Ælt dejen sammen.
Tilsæt yderligere 25-50 g hvedemel, til dejen er let og smidig.
Hæver i 30 minutter.
Del dejen i to lige dele, rul hver del ud til en cirkel.
Del hver cirkel i 6 trekanter, rul hver trekant fra den brede side mod spidsen og form til horn.
Lad hornene hæve i 15 min.
Pensl med æg og bag ved 225ºC i 15 minutter.
Hornene er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her