Logo

Nougatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl sødmælk
125 g nougat
75 g melis
2 æggeblommer
20 g Maizena
150 g blødt smør
 
Bring mælken i kog.
Smelt nougat over et vandbad.
Bland imens melis, æggeblommer og Maizena.
Hæld mælk, nougat og halvdelen af smørret i æggeblandingen.
Bland det hele sammen og bring cremen i kog.
Lad den afkøle og pisk derefter resten af smørret i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstebollerOsteboller er lette at lave med for eksempel emmentaler. Og så smager de dejligt. Prøv dem...
• Durum flutes 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pleskner 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt frugt med honningskyrDesserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os