Logo

Nougatcrisp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g smør el. margarine
4 dl cornflakes
1 dl hakkede valnødder
1 spsk hvedemel
1  1/2 tsk bagepulver
1 dl lyst rørsukker
1 tsk vaniljesukker
2 spsk lys sirup
150 g nougat
 
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Smelt smørret og tilsæt dette samt siruppen og bland det godt.
Kom massen i en form på 20x30 centimeter.

Bag den midt i ovnen på 200°C i 10 minutter.
Riv køleskabskold nougat over kagen, mens den er varm.
Lad kagen afkøle og skær den herefter ud.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedtBara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner,...
• Luksus boller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brownies 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ApfelstrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os