Logo

Nougatcrisp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook

100 g smør el. margarine
4 dl cornflakes
1 dl hakkede valnødder
1 spsk hvedemel
1  1/2 tsk bagepulver
1 dl lyst rørsukker
1 tsk vaniljesukker
2 spsk lys sirup
150 g nougat
 
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Smelt smørret og tilsæt dette samt siruppen og bland det godt.
Kom massen i en form på 20x30 centimeter.

Bag den midt i ovnen på 200°C i 10 minutter.
Riv køleskabskold nougat over kagen, mens den er varm.
Lad kagen afkøle og skær den herefter ud.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.