Logo

Nougathorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g blødt smør
100 g blød nougat
½ æg
1 tsk vaniljesukker
2 ½ dl hvedemel
75 g god mærk chokolade

Rør nougat og smør ensartet i en skål.
Rør dernæst det halve æg i sammen med vaniljesukker.
Tag skeen op, kom melet i og ælt dejen sammen med hænderne.
Nu er dejen så blød at den skal i køleskabet et par timer.
Tril dejen i lange tynde pølser og skær dem i ca. 6 cm. lange stykker. Form dem til horn og bag dem let sprøde i 8-10 min i midten af ovnen ved 200ºC. Afkøl hornene på en rist.
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i en skål over varmt vandbad eller på ½ min. i mikroovnen.
Dyp hornenes ender i chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her