Logo

Nougatkager med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel
175 g smør
100 g flormelis
1 æg

Fyld:
75 g blød nougat

Glasur:
100 g flormelis
appelsinsaft

Pynt
Guldkugler
Små sukkerhjerter

Smuldr smørret i melet.
Tilsæt flormelis og æg og saml hurtigt dejen.
Læg den koldt 1 time.
Rul dejen ud og udstik den med en rund form ca. 6 cm. i diameter.
Læg en lille klump blød nougat på halvdelen af kagerne.
Læg resten af kagerne over og tryk dem godt sammen i kanten.
Bag kagerne ca. midt i ovnen ved 200°C ca 12 minutter.
Lad dem afkøle på en bagerist.
Rør glasur af flormelis og appelsinsaft og glaser de kolde kager.
Pynt med guldkugler og små sukkerhjerter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her