Logo

Oldemors æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg søde æbler
125 g smør
125 g sukker
6 æg
1 stang vanilje
125 g tørt revet franskbrød
2 1/2 d1.piskefløde
50 g hakkede mandler og nødder

Æblerne koges med det vand, der hænger ved dem, og vaniljen til en god kompot. Æblemassen hældes i et ovnfast fad. Smør og sukker røres godt. Æggeblommerne røres i tillige med det revne franskbrød. Tilsidst blandes de piskede hvider forsigtigt i. Massen lægges over æblekompotten. Lidt hakkede mandler og nødder drys ses over. Tilsidst hældes piskefløden over. Bages v. 180 º i ca. 1 time. Spises lunken eller kold med flødeskum og gelé.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-tranebærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Konditorcreme med citrus, græskarkerner, hvid chokolade ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baconbrød med skalotteløgLækkert brød med bacon, der kan spises for sig selv som snack eller serveres som tilbehør...
• Æbleskiver med gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os