Logo

Oliventærte med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hvedemel
125 g mælkefri margarine
½ dl vand
Fyld:
50 g mandler
200 g oliven uden sten
50 g hvedemel
1 lille bæger cremefraiche 18%
3 æg
salt og peber
 
Smulder hvedemel og margarine - tilsæt vandet og saml dejen hurtigt.
Stil den køligt i 1 time.
Herefter rulles dejen ud og en tærteform beklædes med dejen.
Prik tærtebunden tæt med en gaffel.
Bunden forbages i 10 minutter.
Imens piskes æg og cremefraiche sammen.
Mandlerne skoldes og smuttes, olivenerne skæres i 4 stykker hvorefter
alt fyldet kommes på i den forbagte tærte og bages videre i ca 30
minutter.
Tærten serveres lun eller kold.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her