Logo

Påskekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 appelsiner
250 g blødt margarine
200 g sukker
4 æggehvider
4 æggeblommer
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g mørk chokolade, hakket
100 g mandler, hakkede
250 g flormelis

Riv skallen af appelsinerne og gem dem.
Pres saften ud af appelsinerne.
Rør margarinen godt med sukkeret.
Rør æggeblommerne og appelsinsaft i.

Bland hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med chokolade og mandler.
Pisk æggehviderne stive og rør ca. ⅓ i og vend resten i med let hånd.
Fordel dejen i smurt bradepande 20x30 cm.
Bag kagen ved 170ºC i 30-40 min.
Glaser kagen mens den stadig er lun.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her