Logo

Pæretærte 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g margarine
125 g hvedemel
125 g sukker
1 dåse halve pærer.
ca. 50 g mandler
 
Skær pærerne i både og læg dem i en smurt tærteform.
Margarine og hvedemel smuldres, sukker tilsættes og dejen trykkes sammen og lægges i lidt flade stykker jævnt hen over pærerne.
Mandlerne hakkes groft og fordeles over dejen.
Bages ved 200°C i ca 30-35 min.
Serveres lun med cremefraiche eller letpisket flødeskum til.

 
Tips: Tærten smager lige så godt dagen efter, hvis der da er noget tilbage.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bedstemors kagePrøv denne opskrift på Bedstemors kage, der er super nem at lave. Server gerne til kaffen...
• Lyn æbletærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brune kager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin vodkasorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os