Logo

Pæretærte 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g margarine
125 g hvedemel
125 g sukker
1 dåse halve pærer.
ca. 50 g mandler
 
Skær pærerne i både og læg dem i en smurt tærteform.
Margarine og hvedemel smuldres, sukker tilsættes og dejen trykkes sammen og lægges i lidt flade stykker jævnt hen over pærerne.
Mandlerne hakkes groft og fordeles over dejen.
Bages ved 200°C i ca 30-35 min.
Serveres lun med cremefraiche eller letpisket flødeskum til.

 
Tips: Tærten smager lige så godt dagen efter, hvis der da er noget tilbage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her