Logo

Pandekageboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
1/2 dl sukker
31/2 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 dl mælk
2 spsk smør eller margarine
evt. sukker til garnering

Pisk æg og sukker luftigt.
Bland hvedemel, bagepulver og kardemomme i en skål.
Rør melblandingen i æggedejen og tilsæt mælken.
Smør panden med lidt af fedtstoffet og varm den.
Hæld lidt dej i og bag bollerne over svag varme.
Vend dem når de har fået fin farve.
Smør panden let mellem hver bagning og læg de færdige boller oven på
hinanden på en tallerken.
Læg et låg over så de holder sig varme.
Server bollerne lunkne, evt. med lidt sukker drysset over.

Tips: Som variation kan du forsigtigt trykke nogle tynde appelsinskiver
ned i hver bollem, inden dejen er stivnet helt og krydr evt. også med
lidt kanel.
Rosiner og hakkede mandler er også gode at blande i bollerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler med jordbærfyld En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelsnegle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
• Ymerfromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os