Logo

Pandekager med syltede solbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
1 æg
2 æggehvider
3 dl skummetmælk
10 g gær
1 spsk sukker
1/2 tsk salt
10 g smør
200 g frosne frosne solbær
2-3 spsk rom
 
Bland meltyperne med sukker og salt.
Rør gæren ud i lidt af mælken og pisk den i melet.
Tilsæt langsomt resten af mælken, så dejen ikke klumper.
Pisk tilsidst ægget og æggehviderne i.
Lad dejen hæve 30 min.
Steg små pandekager på en lille pande.
Solbærrene sættes over i en gryde med sukkeret.
Når det koger, svinges de rundt og koger 2-3 min.
Der slukkes og afkøles til næste dag.
Smag bærrene til med rom og kom dem over pandekagerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronbrød med ost og skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostevafler, Bo Bedres Vafler smager fantastisk og ost smager fantastisk, så hvorfor ikke kombinere de to til...
• Engelsk kirsebærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue med frugt og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os