Logo

Parisercreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 Tørsleffs cremepulver
2-3 spsk sukker
1/2 l. mælk

Desuden:
1 1/2 dl fløde, pisket til skum

Cremepulver og sukker udrøres i lidt af den kolde mælk.
Resten af mælken bringes i kog.
Det udrørte pulver hældes i under omrøring og givet et opkog.
Cremen afkøles og røres igennem.
Kagecremen blandes med flødeskummet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljekranse sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kattetunger 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Årets kage med øl 2003En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert Kong HansEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os