Logo

Parisersnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
250 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
1 tsk kanel
100 g margarine
1 æg
100 g flormelis
Fyld:
225 g marmelade
Pynt:
50 g flormelis

Mørdej:
hvedemel og bagepulver sigtes sammen og blandes med kanel. Kold margarine hakkes i. Æg og flormelis røres sammen og æltes i melet. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i 2 mm’s tykkelse og skæres i firkanter efter en lineal. Kagerne skal være ca. 5 cm på hver led. De stilles på smurte plader, der sættes i forvarmet ovn.

Bagetid: ca. 6 min. ved 200ºC. Kagerne afkøles på rist og kan gemmes.
Før serveringen lægges de sammen to og to med marmelade og drysses med sigtet flormelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Courgettekage med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med skaldyrsfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsgryde med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademandelkage, bagtLækker chokoladekage der indeholder både lys chokolade, mørk chokolade og mandler. Perfekt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!