Logo

Pariserstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hasselnøddekærner
250 g flormelis
1 æggeblomme
1 æg
 
Glasur:
100 g flormelis
1/2 tsk citronsaft
1/2 tsk rom
 
Mal nødderne gennem mandelkværnen.
Rør dem med sukker og æg og ælt det sammen til en dej, der skal hvile
20 minutter i køleskab.
Rul dejen ud i 1/2 cm. tykkelse, brug flormelis i stedet for hvedemel til
udrulning.
Skær dejen i strimler med klejnesporen, 1 1/2 cm brede og 6 cm. lange.
Sæt stængerne på en smurt plade og bag dem ved 180ºC i ca. 12 min.
Rør en glasur af flormelis, citronsaft og rom.
Det er nemmest at smøre den på de kolde kager med en bagepensel.
Lad glasuren tørre helt før kagerne lægges i en dåse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os