Logo

Pariserstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hasselnøddekærner
250 g flormelis
1 æggeblomme
1 æg
 
Glasur:
100 g flormelis
½ tsk citronsaft
½ tsk rom
 
Mal nødderne gennem mandelkværnen.
Rør dem med sukker og æg og ælt det sammen til en dej, der skal hvile
20 minutter i køleskab.
Rul dejen ud i ½ cm. tykkelse, brug flormelis i stedet for hvedemel til
udrulning.
Skær dejen i strimler med klejnesporen, 1 ½ cm brede og 6 cm. lange.
Sæt stængerne på en smurt plade og bag dem ved 180ºC i ca. 12 min.
Rør en glasur af flormelis, citronsaft og rom.
Det er nemmest at smøre den på de kolde kager med en bagepensel.
Lad glasuren tørre helt før kagerne lægges i en dåse.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?