Logo

Pekannøddekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g blødt smør
75 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme
190 g hvedemel
½ tsk bagepulver
35-40 peacannødder

Rør smør og sukker godt sammen og rør æggeblomme og vaniljesukker i.
Bland hvedemel og bagepulver, kom det i dejen, bland det hele godt og ælt dejen sammen.
Rul dejen 3-4 cm. tykke stænger og læg dem køligt et par timer.
Skær stængerne i knapt ½ cm. tykke skiver, og læg en nød midt på hver kage.
Bag kagerne ca. 10 minutter ved 200ºC i ovnens øvre halvdel
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her