Logo

Pekannøddekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g blødt smør
75 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme
190 g hvedemel
½ tsk bagepulver
35-40 peacannødder

Rør smør og sukker godt sammen og rør æggeblomme og vaniljesukker i.
Bland hvedemel og bagepulver, kom det i dejen, bland det hele godt og ælt dejen sammen.
Rul dejen 3-4 cm. tykke stænger og læg dem køligt et par timer.
Skær stængerne i knapt ½ cm. tykke skiver, og læg en nød midt på hver kage.
Bag kagerne ca. 10 minutter ved 200ºC i ovnens øvre halvdel
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bourdaloue med karamelliserede mandler cupcakesBetegnelsen "Bourdaloue" signalerer, at der indgår pærer og mandler i den pågældende ret....
• Mandeltærte med mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chilistykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt æblekageDu kan bage æblekage hele året med denne opskrift. Skulle det ske, at du har noget...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!