Logo

Pirogdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en let dej til at lave pirogger af. Indholdet kan du helt selv bestemme. Prøv for eksempel med oksekød, fisk eller grøntsager og fetaost.

 

33/4 dl hvedemel
100 g koldt smør
½ tsk salt
¾ tsk bagepulver
1 ½ dl ymer

*

Skær smørret i firkanter og ælt dem sammen med melet, brug fingrene.
Tilsæt salt, bagepulver og ymer og ælt dejen sammen med hænderne. Pak dejen i alufolie og læg den i køleskabet, mens fyldet laves.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjysk stangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og fløde cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddetærte 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med rødvinspocherede fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!