Logo

Pleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl (140 g) farin
2 æg
40 g sukat
40 g pomerans
1 tsk kanel
Reven skal af 1 1/2 citron
2 1/2 dl (140 g) hvedemel
1 tsk bagepulver

Rør sukker og æg skummende. Hak sukat og pomerans fint. Kom det i dejen sammen med kanel og citronskal. Bland hvedemel og bagepulver i.
Sæt dejen på en smurt plade med 2 teskeer, ikke for tæt.
Bag kagerne ved 180ºC i 15 minutter.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bastogne - belgiske småkagerLækre belgiske småkager opkaldt efter et område i netop Belgien. Smager dejligt til...
• Lyn PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brun bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!