Logo

Pleskner 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

3 æggehvider
95 g sukker
3 æggeblommer
30 g hvedemel
30 g Maizenamel
3/4 tsk bagepulver
*


Pisk hviderne helt stive.
Pisk sukkeret i, lidt af gangen.
Rør blommerne i.
Sigt de to slags hvedemel og bagepulver i dejen mens der røres.
Sæt dejen på bageplade med bagepapir med 2 teskeer.
Bages ved 190 °C til de er gyldne.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Strasbourger småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefærsmåkager, Dagnys småkager med ingefær og kanel - de er bare go'e
• Chokoladekager med jordnødderDisse sprøde småkager som indeholder både chokolade og jordnødder er populære hos store...
• Hytteis - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os