Logo

Polentakage med mandler og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør
225 g sukker
225 g afskallede mandler
100 g polenta (majsmel)
4 æg
1/2 stang vanilje
skallen fra 2 citroner + 3/4 dl citronsaft
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
hvedemel og smør til formen

Varm ovnen op til 160°C.
Smør en springform og drys den med hvedemel.
Findel vaniljestangen i foodprocessoren med sukkeret.
Pisk smør og sukker lyst of luftigt.
Mal mandler og citronskal på foodprocessoren og rør blandingen i smør-sukker.
Rør æggene i et efter et. Rør citronsaften i.
Sigt salt og bagepulver i polentaen.
Rør den i dejen og hæld så dejen i springformen og bag den ca 50 min.

Tips: server fx. Mascarponecreme til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandkage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk påskebrødTilberedningstid: ½ time. Hævetid: 1 time. Bagetid: 35-40 min. Ikke fryseegnet. Det...
• Sommerfugle med citron cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrødsomelet med rosinerEn rigtig gammeldags rugbrøds-omelet, serveret med frugtkompot, frisk eller syltet frugt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os