Logo

Polske pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 portion dej, Pandekager 1

FYLD:
1 flødeost
1 spsk sukker
25 g rosiner
1/4 tsk vaniljesukker
3 spsk fløde
smør til stegning
sukker

Portionen giver ca. 20 pandekager.
Fyldet røres sammen; pandekagerne bages på den ene side og vendes. 1 spsk fyld bredes ud på pandekagen, som herefter foldes sammen 2 gange, så den bliver som en trekant.
Trekanterne bages færdige og serveres rygende varme, drysset med sukker.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Majs og bacon muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød med oliven og fetaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MinirugbrødDejlige, sunde brød til madpakker og mellemmåltider
• Kærnemælkskoldskål med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os