Logo

Polske pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 portion dej, Pandekager 1

FYLD:
1 flødeost
1 spsk sukker
25 g rosiner
¼ tsk vaniljesukker
3 spsk fløde
smør til stegning
sukker

Portionen giver ca. 20 pandekager.
Fyldet røres sammen; pandekagerne bages på den ene side og vendes. 1 spsk fyld bredes ud på pandekagen, som herefter foldes sammen 2 gange, så den bliver som en trekant.
Trekanterne bages færdige og serveres rygende varme, drysset med sukker.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?