Logo

Pumpkins pie - Græskartærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
2 1/2 dl hvedemel
100 g koldt smør
2 spsk sukker
1 æg
evt. 1 spsk vand

Fyld:
300 g græskar
1 tsk kanel
2 1/2 dl mælk
1/2 tsk muskat
2 æg
1/2 tsk ingefær
1 dl honning

Bland hvedemel og sukker i en skål.
Smuldr fedtstoffet i og tilsæt æg samt evt. lidt vand. Arbejd dejen sammen til en fast masse.
Lad den stå kodt et øjeblik.
Skær imens græskaren i små stykker og kog dem i ca 15 min.
Mos den med en gaffel eller i en blender til en jævn puré.
Rul dejen ud og beklæd en pieform med den.
Forbag derefter piebunden ved 180ºC på midterste rille i ca 10-15 min.
Kom græskarpuréen og alle ingredienserne til fyldet i en skål.
Rør rundt, så det hele blandes godt. Tag den forbagte bund ud og hæld fyldet i den.
Bages nu i ca 50 min, til fyldet er stivnet.
Lad pien afkøle til stuetemperatur, sigt flormelis over og servér.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Havregryns/chokolade småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Store scones til CamembertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsflutes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på FrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os