Logo

Punchtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke store lagkagebunde
200 g marcipan
1-2 spsk vand
et par dråber grøn frugtfarve
4 1/2-5 dl piskefløde
1/2 dl punch

Læg en lagkagebund på et fad.
Beklæd evt. fadets kanter med tynde strimler smørrebrødspapir, så beskytter du fadet for evt. dryp.
Riv marcipanen groft, tilsæt vand og rør det til en blød dej.
Tilsæt et par dråber frugtfarve.
Pisk fløden og bland punchen i.
Bred halvdelen af marcipanmassen på nederste bund, læg den næste bund over og dæk den med punch-skummet.
Læg den sidste bund over og dæk den med marcipanmassen.
Bred til sidst rigtig flødeskum på den øverste bund.
Du kan evt. sprøjte noget af det på i et mønster lige inden serveringen. Dæk tærten med folie og lad den stå koldt mindst 3 timer, så bliver den saftig og god.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble- og kanelkager med marcipanlågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knækbrød med kommen. Disse knækbrød, de blandt andet indeholder kommen, er lette og hurtige at lave. Du kan for...
• Amo fastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage, bagt med sprødt lågDejlig dessert bestående af blandt andet æbler, kanel, havregryn, citronmelisse og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os