Logo

Purkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 æg
125 g sukker
60 g rismel
65 g kartoffelmel

Æggene røres skummende med sukkeret. Melet vendes forsigtigt i. Bages i ovnen v. 180 º ca. 30 min. Af denne portion bliver to kager.
Tips: Udtrykket purkage stammer fra Hesselager. Kagen hedder tidligere pudderkage, fordi der bruges mørk farin til den. Før kransekagernes tid (sidste halvdel af 1800-tallet) serveres altid purkage til et glas vin til fest.

Kagen smager godt som tærtebund med frugt ovenpå.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia af fuldkorn med gulerodDisse 12 focaccia er bagt med fuldkorn og gulerod i dejen, det gør dem sundere og mere...
• Rugbrød, KirstensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GlasurbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fars kyllinger + Bagt frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!