Logo

Rabarberkage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g snittede rabarber
125 g sukker
1 spsk kartoffelmel
 
125 g smør
175 g sukker
1 æg
50 g hvedemel
½ tsk bagepulver
125 g kokosmel
 
Rabarber, sukker og kartoffelmel blandes og kommes i et fad og trækker en time.
Dej:
Smør, sukker piskes, 1 æg røres i.
Hvedemel, bagepulver og kokosmel blandes i og hældes over rabarberne.
Bages ved 200°C i 30 minutter.
Kan serveres med is, flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her