Logo

Rabarbertærte med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej
175 g hvedemel
125 g smør
50 g sukker
1 æggeblomme

Fyld
500 g rabarber
125 g sukker
1 spsk kartoffelmel
100 g marcipan

Tilbehør:
flødeskum

Smuldr smørret i melet.
Tilsæt sukker og æggeblomme og saml hurtigt dejen.
Læg den koldt 1 time.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform, ca. 23 cm. i diameter, med den.
Skyl og snit rabarberne. Lad dem dryppe godt af.
Bland rabarber,sukker og kartoffelmel.
Fordel det over bunden. Stil tærten i ovnen ved 200° ca. 15 min.
Riv macipanen groft og fordel den over rabarberne.
Bag tærten yderligere ca. 20 min. ved 200°
Servér tærten lun eller kold med flødeskum.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?