Logo

Ricciarelli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvide smuttede mandler
300 g sukker
40 g kandiseret appelsinskal
2 æggehvider
1 knsp. bagepulver
flormelis
 
Mal mandlerne i køkkenmaskinen med appelsinskallen, så det bliver til
appelsinduftende mandelmel.
Bland det med sukker og bagepulver og ælt æggehviden i, så dejen bliver som marcipan.
Drys et bord med rigeligt flormelis og rul dejen ud på flormelisen til 1 eller 2 pølser á ca. 1 cm tykkelse.
Tryk dem let flade med en paletkniv og skær pølserne ud til rombeformede små kager.
Drys ved hjælp af en si flormelis over kagerne, sæt dem med paletkniven på en bageplade med bagepapir og sæt kagerne i en forvarmet ovn ved 180ºC i 15-20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Irske bondebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Uundværlige småbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelkage med glasur - bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt brie/camembertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os