Logo

Rice crispies konfekt cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rice crispies konfekt cupcakes

Meget af denne konfekt vil forsvinde allerede under tilberedningen. Konfekten, der ikke skal bages, er et ideelt projekt til "unge kokke".

 

12 stykker konfekt:

200 g mørk chokolade

100 g usaltet smør

5 spsk lys sirup

100 g rice crispies (morgenmadsprodukt)

 

Læg 12 folie- eller papirforme på en bakke.

Smelt chokolade og smør over vandbad - rør rundt, til det er smeltet.

Tag skålen af varmen og rør rice crispies og sirup i.

Fordel massen i formene.

Stil konfekten i køleskabet i 1 time.

Opbevar konfekten i en lufttæt beholder i op til 5 dage.

 

Variationer:

 

Rice crispies-konfekt med skumfiduser

Følg basisopskriften.

Rør 25 g miniskumfiduser i massen sammen med rice crispies.

 

Rice crispies-konfekt med rosiner

Følg basisopskriften.

Rør 100 g rosiner i massen sammen med rice crispies.

 

Rice crispies-konfekt med kirsebær

Følg basisopskriften.

Rør 100 g hakkede, røde kandiserede kirsebær i massen sammen med rice crispies.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her