Logo

Romhjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g sukker
100 g smuttede malede mandler
100 g smør
1 tsk vaniljesukker
fintrevet skal af 1/2 citron
1 æg
2 spsk rom

Glasur:
225 g flormelis
2-3 spsk rom
25 g mandelsplitter

Bland hvedemel, bagepulver, sukker og malede mandler i en skål, og smuldr smørret i.
Tilsæt vaniljesukker, citronskal, æg og rom, og ælt dejen sammen til en kugle.
Pak den i folie, og lad den hvile køligt 1-2 timer.
Rør glasuren sammen.
Rul dejen ud i knapt 1/2 cm.’s tykkelse på et meldrysset bord og udstik den med en hjerteform.
Bag kagerne 12-15 minutter ved 157ºC, og køl dem lidt af på en bagerist.
Smør glasuren på kagerne, mens de endnu er lune, så fordeler den sig bedst.
Pynt med mandelflager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crepes suzette cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager no. 1Portionen giver ca. 20 pandekager
• Fastelavnsboller med cacaoglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!