Logo

Roulade - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Godt og ikke særlig dyrt bagværk, som kan varieres i det uendelige.

 

3 æg

150 g sukker (ca. 2 dl)

60 g hvedemel (1 dl)

70 g kartoffelmel (1 dl)

½ tsk bagepulver

2-3 dl hindbærsyltetøj

 

Pisk æg og sukker godt sammen.

Bland de to slags hvedemel med bagepulver og sigt det i æggemassen.

Kom bagepapir på bagepladen og fordel dejen herpå - det skal være en bund på ca. 25x40 cm.

Bag ved 225°C i 8-10 minutter.

Vend rouladebunden ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, straks efter den er bagt.

Kom hindbærsyltetøj over bunden og rul sammen herom.

Lad rouladen blive helt kold, før den serveres.

 

Tips: I stedet for hindbærsyltetøj kan rouladen fyldes med en:

Chokoladecreme: Smelt 200 g mørk chokolade med 1 dl fløde. Lad det svale lidt af. Rør 125 g smør og 100 g flormelis sammen og pisk den kolde cho­kolademasse i. Bland lidt reven appelsinskal i chokolade cremen. Kom den på den bagte roulade bund.

Der kan rulles tyndtudrullet marcipan om den færdige roulade.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?