Logo

Rundt familiebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 ½ dl mælk
1 spsk sirup
2 spsk olie
25 g gær
1 tsk salt
400-425 g hvedemel

Mælken lunes, heri opløses sirup, gær, olie, salt og til sidst melet i. Æltes godt, dejen skal være blød, uden dog at hænge i bordet.
Formes til en stor bolle, tyk og flad skal den være, snittes med en skarp kniv.
Dejen skal hæve op i ca. 30-35 min.
Pensles og drysses med birkes.
Bages på nederste rille ved 200°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Formkager med mandler og hindbær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grahamsbrød med hele kernerDisse brød bliver tunge og fugtige og kan holde sig længe. Bagningen skal planlægges lidt,...
• FerskenisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!