Logo

Sønderjyske fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En gammel egnskage -

500 g hvedemel
3 æg
75 g gær
100 g sukker
1 knsp. kardemomme
1 1/2 dl kold mælk
200 g sukat
200 g rosiner
500 g kold margarine

Æg, gær og sukker røres sammen. Tilsæt mælk, sukat, rosiner og hvedemel.
Rul dejen ud på bordet,og læg margarine (skåret i skiver med en ostehøvl) på. Læg dejen sammen, og rul ud igen. Fortsæt med margarine - rul ud, til alt margarinen er brugt.
Dejen skal hæve 1 time, og deles til ca. 30 boller.
Bages ved 200° i ca. 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ve-kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærlagkage fra SchwarzwaldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød SørensServer grøden dejlig kold med mælk eller flødeskum og et drys kanel
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os