Logo

Sønderjyske fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En gammel egnskage -

500 g hvedemel
3 æg
75 g gær
100 g sukker
1 knsp. kardemomme
1 ½ dl kold mælk
200 g sukat
200 g rosiner
500 g kold margarine

Æg, gær og sukker røres sammen. Tilsæt mælk, sukat, rosiner og hvedemel.
Rul dejen ud på bordet,og læg margarine (skåret i skiver med en ostehøvl) på. Læg dejen sammen, og rul ud igen. Fortsæt med margarine - rul ud, til alt margarinen er brugt.
Dejen skal hæve 1 time, og deles til ca. 30 boller.
Bages ved 200° i ca. 10 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?