Logo

Sønderjyske fastelavnsboller med syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
3 hele æg
50 g gær
1 1/2 dl mælk
100 g sukker
1 knsp kardemomme
200 g sukat (kan udelades)
200 g rosiner
500 g margarine
Hindbær syltetøj
 
Gær og sukker røres sammen og æggene tilsættes.
Tilsæt mælk (gerne stuetemperatur), sukat og rosiner og ælt melet i efterhånden.
Rul dejen ud på bordet.
Skær tynde skiver margarine og læg dem på dejen.
Ca. 4 stykker på hvert stykke.
Læg dejen sammen 3- 4 gange, rul den ud igen.
Fortsæt med margarine - rul ud, til alt margarinen er brugt.
Lad dejen hæve i 1 time, og del den til ca. 30 boller.
Rul bollerne og og tryk dem flade lige på midten så der kan kommes syltetøj i.
Bag dem ved 200°C i ca. 10 min. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanillecreme - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KernerugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Tærtedej til madtærteGrundopskrift på dej til en madtærte - skal ikke forbages.
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os