Logo

Sønderjyske pebernødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 gram perlesukker
250 gram hvedemel
2 æg
1 tsk kanel
1 tsk stødt nellike
1 tsk kardemomme
1 drys hvid peber
1 tsk hjortetaksalt
 
Æg røres med med sukker.
Hvedemel og krydderier blandes med hjortetaksalt.
Det hele blandes.
Lad evt. dejen hvile 1 døgn i køleskab.
Rulles til pebernødder.
Bages ved 200ºC til de er lysebrune - ca. 15 minutter.
 
Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her