Logo

Sønderjyske pebernødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 gram perlesukker
250 gram hvedemel
2 æg
1 tsk kanel
1 tsk stødt nellike
1 tsk kardemomme
1 drys hvid peber
1 tsk hjortetaksalt
 
Æg røres med med sukker.
Hvedemel og krydderier blandes med hjortetaksalt.
Det hele blandes.
Lad evt. dejen hvile 1 døgn i køleskab.
Rulles til pebernødder.
Bages ved 200ºC til de er lysebrune - ca. 15 minutter.
 
Egnsret
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os