Logo

Sandkage med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æbler, gerne røde
4 spsk sukker
2 tsk kanel
 
Smør en lille bradepande eller en porcelænstærteform, der kan rumme
godt 1 liter.
Skær æblerne i kvarter og fjern kernehuset.
Man kan skrælle æblerne, hvis man synes, men det er ikke nødvendigt.
Del hver kvart i to.
Bland sukker og kanel og vend æblerne i kanelsukker (gem lidt til drys).
Rør den klassiske sandkagedej og kom den i den smurte form.
Stik æblerne halvt ned i dejen.
Drys med lidt kanelsukker og bag kagen 40-45 min. ved 180ºC, eller til
dejen slipper en træ-grillpind. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølsehorn/giflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FodboldkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Runde knækbrødKnækbrød skal opbevares i lufttæt plastikboks eller pose, så de ikke bliver bløde af fugt....
• Rabarber med mandler og marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os