Logo

Sandkage med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
175 g smør
175 g sukker
3 æg
1 æggeblomme
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
 
Fyld:
150 g rosiner
1 spsk hvedemel
100 g hakkede hasselnødder
 
Pensling: 1 æggehvide
 
Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og æggeblomme, én ad gangen og rør det jævnt.
Sigt hvedemel og bagepulver i, og rør dejen godt.
Vend rosiner og nødder i lidt hvedemel, inden de vendes i dejen.
Kom dejen i en smurt melstrøget 1 liters-form og pensl med æggehvide.
Bag på nederste rille ved 170ºC i 1 time og 15 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?