Logo

Sandkagerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g plantemargarine
125 g sukker
1/4 tsk salt
4 æg (stuetemperatur)
110 g hvedemel
50 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
300 g hindbær-ribs marmelade eller hindbær- eller abrikosmarmelade.
Ristede nøddeflager
 
Margarine, sukker og salt piskes hvidt, og æggene tilsættes ét ad gangen.
Hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i massen.
Det hele hældes i en smurt og meldrysset randform, ca. 22 cm i diameter.
Oven på kagen smøres 100 g marmelade og den bages på midterste rille ved
180°C i ca. 40 min.
Den afkølede kage flækkes, smøres med marmelade og lægges sammen igen. Kagen smøres udvendigt med marmelade og dækkes med ristede nøddeflager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiber- og frugtbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris-spelt-hvedebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte med vanillecreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!