Logo

Sandkagerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g plantemargarine
125 g sukker
¼ tsk salt
4 æg (stuetemperatur)
110 g hvedemel
50 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
300 g hindbær-ribs marmelade eller hindbær- eller abrikosmarmelade.
Ristede nøddeflager
 
Margarine, sukker og salt piskes hvidt, og æggene tilsættes ét ad gangen.
Hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i massen.
Det hele hældes i en smurt og meldrysset randform, ca. 22 cm i diameter.
Oven på kagen smøres 100 g marmelade og den bages på midterste rille ved
180°C i ca. 40 min.
Den afkølede kage flækkes, smøres med marmelade og lægges sammen igen. Kagen smøres udvendigt med marmelade og dækkes med ristede nøddeflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her