Logo

Skolestuens Boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
1 ¼ dl mælk
15 g gær
1 æg
1 spsk sukker
½ tsk salt
250 g hvedemel
æg til pensling

Smelt fedstoffet og kom mælken i. Lad det blive fingervarmt og udrør gæren heri. Pisk ægget i og tilsæt salt og sukker. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen godt sammen med en slev, dejen er - og skal være meget lind. Stil dejen til hævning på et lunt sted, til den har fordoblet sit omfang. Form dejen til boller med spiseskeer og læg dem på bagepladen belagt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 10-15 min. Bag ved 225ºC i 10-15 min.
Serveres med koldt smør.






Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hershey's Best BrowniesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SurdejsbrødSurdejsbrød egner sig fint til at fryse ned. Optø dem i mikroovnen, til de er gennemvarme,...
• Ingeniørens rugbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!