Logo

Skolestuens Boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør
1 ¼ dl mælk
15 g gær
1 æg
1 spsk sukker
½ tsk salt
250 g hvedemel
æg til pensling

Smelt fedstoffet og kom mælken i. Lad det blive fingervarmt og udrør gæren heri. Pisk ægget i og tilsæt salt og sukker. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen godt sammen med en slev, dejen er - og skal være meget lind. Stil dejen til hævning på et lunt sted, til den har fordoblet sit omfang. Form dejen til boller med spiseskeer og læg dem på bagepladen belagt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 10-15 min. Bag ved 225ºC i 10-15 min.
Serveres med koldt smør.






Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her