Logo

Skorpebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g rugbrødsrester
3 ½ dl mælk el. vand
25 g gær
¼ dl lunkent vand
250 g hvedemel
 
Brødrestrne skæres i småstykker og sættes i blød i væsken i 1 døgn.
Det udblødte hakkes gennem kødmaskinen, tilsæt saltet og den udrørte gær kommes i.
Når dejen er hævet, æltes melet i  og dejen bages i en form ved 220°C i 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandbakkelser med limecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartofler - konditorkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Øl og peanut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble- og tranebærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!