Logo

Små nøddekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
100 g hvedemel
100 g sukker
50 g fint malede hasselnøddekerner
50 g havregryn
Pynt:
Hakkede nøddekerner
Tesukker

Smørret smuldres i melet, sukker, nøddekerner og havregryn blandes i, og dejen æltes godt.
Rulles til en pølse der trilles i en blanding af hakkede nøddekerner og tesukker.
Lægges i køleskabet mindst 1 time.
Skæres i meget tynde skiver, der sættes på smurt plade (ikke for tæt)
Bages ved god varme 200ºC i ca. 8 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelsnegle - kanelsneglekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver - også kaldet NonnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldhævede citronbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os