Logo

Små nougattærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
150 g smør
50 g flormelis
3 spsk fløde
Fyld:
250 g blød nougat
1/2 dl cognac el. portvin
2 1/2 dl piskefløde
50 g mandler

Findel fedtstoffet i melet og bland flormelis i, tilsæt fløden og saml dejen.
Stil dejen køligt 1/2 times tid inden den udrulles og fordeles i 4 smurte portionsforme.
Prik tærtedejen med en gaffel og bag ved 225°C i 10-15 min. eller til tærterne er gyldne.
Lad dem blive helt kolde.
Smelt nougat over vandbad.
Lad den svale og rør så spiritussen i.
Vend den piskede fløde i massen og fordel i formene.
Skold, smut og flæk mandlerne.
Rist dem på en tør hed pande.
Lad dem svale lidt inden de fordeles på tærterne i et pænt mønster.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølsehorn/giflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FodboldkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Runde knækbrødKnækbrød skal opbevares i lufttæt plastikboks eller pose, så de ikke bliver bløde af fugt....
• Rabarber med mandler og marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!