Logo

Små nougattærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
150 g smør
50 g flormelis
3 spsk fløde
Fyld:
250 g blød nougat
½ dl cognac el. portvin
2 ½ dl piskefløde
50 g mandler

Findel fedtstoffet i melet og bland flormelis i, tilsæt fløden og saml dejen.
Stil dejen køligt ½ times tid inden den udrulles og fordeles i 4 smurte portionsforme.
Prik tærtedejen med en gaffel og bag ved 225°C i 10-15 min. eller til tærterne er gyldne.
Lad dem blive helt kolde.
Smelt nougat over vandbad.
Lad den svale og rør så spiritussen i.
Vend den piskede fløde i massen og fordel i formene.
Skold, smut og flæk mandlerne.
Rist dem på en tør hed pande.
Lad dem svale lidt inden de fordeles på tærterne i et pænt mønster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her