Logo

Små nøddelinse cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

18 cupcakes:
Linsedej
150 g hvedemel
100 g margarine
50 g flormelis
1/2 sammenpisket æg

Fyld
75 g blød margarine
100 g sukker
1/2 sammenpisket æg
75 g blandede hakkede nødder.

Smuldr margarinen i melet.

Bland flormelis i og saml dejen hurtigt med ægget.
Sæt dejen på køl i 1 times tid.

Rør margarinen let og cremet med sukkeret.
Tilsæt ægget og rør, til massen bliver sammenhængende.

Vend nødderne i.
Rul dejen ud på et melet bord.

Stik den ud i runde kager.

For små smurte linseforme med dejen.
Forbag ved 200ºC i ca. 5 min.
Læg fyldet i og bag kagerne færdige ved 200ºC i ca. 8-10 min.

 

Tips:
Fyldet kan tilsættes 50 g hakket sukat eller 50 g hakkede cocktailbær. Fryseegnet. Kan også bages i cupcakesforme.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Doughnut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pita con fiore di Sambuco - kæmpefo­caccia med hyldeblomsterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Finskbrød à la højhus En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os