Logo

Smørhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flormel
375 g smør eller margarine
1 spsk sukker
75 g gær
1 tsk salt
2 dl sødmælk

Fyld
100 g smør eller margarine
100 g sukker
30 g finthakkede mandler eller mandelessens

Melet sigtes med sukker og salt, fedtstoffet smuldres i, og gæren som er udrørt i den kolde væske, tilsættes.
Dejen stilles til hævning ca 1 1/2 time, hvorefter den deles i 3 dele.
Hver af disse udrulles i en rund plade, der igen deles 12 trekanter.
Trekanterne rulles nu samme fra den bredeste side, hvorpå der er lagt lidt af fyldet.
Formes til horn, der stilles på en smurt plade.
Efterhæves, pensles og bages i god varm ovn ca 15 minutter
Marcipan kan anvendes som fyld i stedet for ovennævnte remonce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjyske fastelavnsboller med syltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærfragilité En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VandbakkelserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os