Logo

Sodavandsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g margarine
25 cl. citronvand
1 tsk sukker
1 tsk salt
50 g gær
500 g hvedemel
1 æg
sukker til top
 
Smelt margarinen i en gryde, hæld citronvanden i når margarinen er lunken, heri kommes 1 tsk sukker og salt, gæren smuldres i og røres helt ud.
Til sidst kommes melet i og æltes godt sammen.
Hæves i 1/2 time i gryden med et klæde over.
Rulles ud til boller (22 stk ca.) og hæver igen i 1/2 time.
Pensles med æg og drysses med sukker.
Stilles i en 220-250ºC forvarmet ovn i 10-15 minutter på midterste rille.
Spises lune.
 
Tips: Bollerne kan også laves med en danskvand og man kan bruge nutana margarine og bollerne er helt uden mælk derfor kan disse spises af folk der ikke tåler mælke produkter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med mokkatrøffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde-chokoladekage - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DaglejerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os