Logo

Somalisk pandebrød - Sabaayad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Somalisk pandebrød - Sabaayad

# Ingredienser
500 g hvedemel
2 æg
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
ca. 2 dl vand (hældes i til dejen har en blød konsistens)

* Tilberedning

Hvedemel, æg, olie og salt hældes i en skål.
Samles med vandet til dejen er blød og smidig.
Æltes godt i 8-10 min.
Del dejen i boller på størrelse med en tennisbold.
Lad bollerne hvile udækket i 10-15 min.
Rul hver bolle ud i A4 størrelse.
Fold den ene langside lidt ind over midten.
Fold den anden langside hen over.
Hiv lidt i dejen og fold den ene ende ind til midten og fold den anden over.
Resultat bær give en firkant på ca. 10x7 cm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her