Logo

Somun - zeyneps brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hvedemel
1 tsk salt
1 tsk olie
½ pk gær
2 tsk sukker
6 dl lunkent vand
Pensling:
Æg
Mælk

Ingredienserne blandes og æltes grundigt.
Dejen hæver et lunt sted i ca.30 min.
Hvorpå den slås ned og formes til fire små flade brød, der efterhæver i ca. 20 min.
Inden de sættes i ovnen, pensles de med mælke-æggeblandingen.
Brødene bages ved 250° til de er lidt brune, hvorefter temperaturen
sænkes til 200°.
Brødene bages i alt i en halv time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her