Logo

Somun - zeyneps brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hvedemel
1 tsk salt
1 tsk olie
1/2 pk gær
2 tsk sukker
6 dl lunkent vand
Pensling:
Æg
Mælk

Ingredienserne blandes og æltes grundigt.
Dejen hæver et lunt sted i ca.30 min.
Hvorpå den slås ned og formes til fire små flade brød, der efterhæver i ca. 20 min.
Inden de sættes i ovnen, pensles de med mælke-æggeblandingen.
Brødene bages ved 250° til de er lidt brune, hvorefter temperaturen
sænkes til 200°.
Brødene bages i alt i en halv time.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød bagt uden surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags fastelavnsboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkinkehornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RejemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os